Ana səhifə » Mp3 Yukle » Adamlar - Rüyalarda Buruşmuşum(Sözleri)
Adamlar - Rüyalarda Buruşmuşum(Sözleri)

Adamlar - Rüyalarda Buruşmuşum(Sözleri) - mp3 yukle

  • Yüklənmə sayı: 8
  • Oynatma sayı: 128
  • Ölçü: 3.2 MB
  • Müddəti: 3:18
  • Keyfiyyət: 205kbps
  • Yayınlanma tarixi: Saturday, 15 July 2023 09:20
Dinlə
Yüklə
Bu səhifədən Adamlar - Rüyalarda Buruşmuşum(Sözleri) mp3 yüklə. Android telefonunuzdan, iphone və ya kompüterinizdən istənilən vaxt yaxşı keyfiyyətdə onlayn dinləyin.
Açıklama

Adamlar - Rüyalarda Buruşmuşum(Sözleri) Mahnısının MP3 Formatında Yükləmə Səhifəsinə Xoş Gəlmisiniz!

Siz Adamlar - Rüyalarda Buruşmuşum(Sözleri) mahnısının MP3 formatında yükləmə səhifəsindəsiniz. Bu səhifə, sevdiyiniz mahnıları asanlıqla MP3 formatında yükləmək üçün mükəmməl bir mənbədir. Adamlar - Rüyalarda Buruşmuşum(Sözleri) mahnısını MP3 formatında yükləmək istəyirsinizsə, bizim sayt tam sizin ehtiyaclarınıza cavab verəcək. Google'da "Adamlar - Rüyalarda Buruşmuşum(Sözleri) MP3 YUKLE" axtarışı ilə saytımıza asanlıqla çata bilərsiniz.
Saytımız Spotify, YouTube, Deezer kimi dünyaca tanınmış platformlardan mahnıları bir araya gətirir. Adamlar - Rüyalarda Buruşmuşum(Sözleri) mahnısını və digər ən yeni mahnıları saytımızdan rahatlıqla yükləyə bilərsiniz.
Müxtəlif istifadəçilər tərəfindən saytımıza yüklənən ən yeni mahnılarla, siz də öz playlistinizi genişləndirə və dinləyici bazanızı artıra bilərsiniz. Qeydiyyat tələb olunmadan, saytımızda Adamlar - Rüyalarda Buruşmuşum(Sözleri) 2020 MP3 mahnısını dinləyə və yükləyə bilərsiniz.
2023-cü ilin ən son mahnılarını saytımızdan kəşf edin və zövqünüzə uyğun mahnıları seçərək öz playlistinizə əlavə edib yükləyin. Saytımız davamlı olaraq yenilənir və sizə ən son mahnıları təqdim edir. Orijinal :https://youtu.be/2xbQsV6TnQ0 . . Spotify "şekerleme" adlı playlist :https://open.spotify.com/playlist/3ateL3Cg6I2ybHXxuVfdqC?si=OJgl-zOhRDyU4bkkt40Trw&utm_source=copy-link&dl_branch=1 . . Spotify "yabancıyız" adlı playlist :https://open.spotify.com/playlist/6DqSSUIN9jt3fLYFepkc25?si=JFVsHWoQSPCi4r7W2wd06g&utm_source=copy-link&dl_branch=1 . . İnstagram :https://instagram.com/yusufkratass?utm_medium=copy_link . . . İletişim :[email protected] Şözleri : Kafayı taktım çıkardım Uzak yakın dekor tuzak Savaş meydanında bir tutsak Uyu uyan unutsak Başımdan büyük dertlere yar oldum Biraz bildim az da uydurdum Rüyamın peşine taksi tuttum da Cüzdanımı unuttum aaah Aaah düne bugüne yarına baka baka vay Yüzümü gözümü iki çift sözümü Kirli sepeti dibi gibi bastırıp gizlemişim Aaah sola diye sağa düzümü tersime Tam da başucuma saatli bombalar kurmuşum Rüyalarda buruşmuşum Gaza aldım hevaya uçtum Tek iğneyle belaya düştüm Saat kaç? zaman hiç içim taş Işıkları kapatmıştım Kulelere tırmanmıştım Ordan size tükürmüştüm Sonra aşşağı inip durmuşken Niyeyse başım acık ıslaktı Rüzgar gibi kısraktı Kör bir eşeğe yanıktı Yerde yatan adam sokak lambasını Elini şıklatıp kapattı Bütün dünya uyumuştu Saat farkı filan yoktu Sanki yalana karnı toktu da Bi üfleyip acıkmıştı Düne bugüne yarına baka baka vay Yüzümü gözümü iki çift sözümü Kirli sepeti dibi gibi bastırıp gizlemişim Aaah sola diye sağa düzümü tersime Tam da başucuma saatli bombalar kurmuşum Rüyalarda buruşmuşum Lala lalay lalay Düne bugüne yarına baka baka vay Yüzümü gözümü iki çift sözümü Kirli sepeti dibi gibi bastırıp gizlemişim Aaah sola diye sağa düzümü tersime Tam da başucuma saatli bombalar kurmuşum
YenniMusic.com mp3 arama motoru için Data API teknolojisini kullanır,
müzik korsanlığını desteklemiyoruz, ayrıca sunucularımızda herhangi bir mp3 dosyamız yok ve telif hakkı ihlali yapmıyoruz. Daha fazla...