Ana səhifə » Mp3 Yukle » Ezhel ft. Summer Cem - Kontak (Speed Up)
Ezhel ft. Summer Cem - Kontak (Speed Up)

Ezhel ft. Summer Cem - Kontak (Speed Up) - mp3 yukle

  • Yüklənmə sayı: 191
  • Oynatma sayı: 350
  • Ölçü: 2.5 MB
  • Müddəti: 3:18
  • Keyfiyyət: 165kbps
  • Yayınlanma tarixi: Friday, 28 July 2023 07:53
Dinlə
Yüklə
Bu səhifədən Ezhel ft. Summer Cem - Kontak (Speed Up) mp3 yüklə. Android telefonunuzdan, iphone və ya kompüterinizdən istənilən vaxt yaxşı keyfiyyətdə onlayn dinləyin.
Açıklama

Ezhel ft. Summer Cem - Kontak (Speed Up) Mahnısının MP3 Formatında Yükləmə Səhifəsinə Xoş Gəlmisiniz!

Siz Ezhel ft. Summer Cem - Kontak (Speed Up) mahnısının MP3 formatında yükləmə səhifəsindəsiniz. Bu səhifə, sevdiyiniz mahnıları asanlıqla MP3 formatında yükləmək üçün mükəmməl bir mənbədir. Ezhel ft. Summer Cem - Kontak (Speed Up) mahnısını MP3 formatında yükləmək istəyirsinizsə, bizim sayt tam sizin ehtiyaclarınıza cavab verəcək. Google'da "Ezhel ft. Summer Cem - Kontak (Speed Up) MP3 YUKLE" axtarışı ilə saytımıza asanlıqla çata bilərsiniz.
Saytımız Spotify, YouTube, Deezer kimi dünyaca tanınmış platformlardan mahnıları bir araya gətirir. Ezhel ft. Summer Cem - Kontak (Speed Up) mahnısını və digər ən yeni mahnıları saytımızdan rahatlıqla yükləyə bilərsiniz.
Müxtəlif istifadəçilər tərəfindən saytımıza yüklənən ən yeni mahnılarla, siz də öz playlistinizi genişləndirə və dinləyici bazanızı artıra bilərsiniz. Qeydiyyat tələb olunmadan, saytımızda Ezhel ft. Summer Cem - Kontak (Speed Up) 2020 MP3 mahnısını dinləyə və yükləyə bilərsiniz.
2023-cü ilin ən son mahnılarını saytımızdan kəşf edin və zövqünüzə uyğun mahnıları seçərək öz playlistinizə əlavə edib yükləyin. Saytımız davamlı olaraq yenilənir və sizə ən son mahnıları təqdim edir. İzlediğiniz için teşekkür ederim... Bana ulaşmak için ; ➤ Reklam & İşbirliği için : [email protected] ➤ Takip etmek isterseniz instagram adresim : @gorkm2m Şarkı sözleri ; [Nakarat: Ezhel] Kuramadık sen'le kontak Savaşırdım senin için, Ong-Bak Karikatür gibi sanki Lombak Sensiz hayat her gün bana Montag Hoşlaşımız boşa gitti ziyana "Asla olmaz" deme bana asla Biliyorum deli bana hâlâ Neden? Bilmem ama arayamam [Verse 1: Summer Cem] Baby, I'm a trapstar Her şeyimiz ekstra Elektronik Tesla Money on my sehpa Modum doğuştan yüksek Oryuken, aduket Vazgeç benden ya da beni olduğum gibi kabul et Real love ya da yine tuzak Hut ab Mami ist ein Sureshot Rooftop'a çıkalım mı ufaktan? Gel artık yanıma, bir elini uzat Baby girl, ya bi' dinlesene e-gitarı Bu sendeki big butt devirir her pehlivanı İki Lamborghini; bir eflatun, biri sarı Para çok, paperwork like Acun Ilıcalı Destelerim aynı benim gibi iri yarı Gel otele, gidelim soyalım minibar'ı Kalbimiz ortak, kimlere sorsak kuramadık kontak [Nakarat: Ezhel] Kuramadık sen'le kontak Savaşırdım senin için, Ong-Bak Karikatür gibi sanki Lombak Sensiz hayat her gün bana Montag Hoşlaşımız boşa gitti ziyana "Asla olmaz" deme bana asla Biliyorum deli bana hâlâ Neden? Bilmem ama arayamam [Verse 2: Ezhel] Bi' türlü kuramadık kontak Yavrum, tadın tostones Sensiz kafam boş beleş Beni ediyo'n telef, of Telefonum off, bebek Gelip otur, of çekek Deli oluyo'm sana Enin sonun yok Her yer dedikodu, dikkat et Nasıl bi' k**ça? Görmüş olduğum en büyük paket Ayrı kıtalarda ayrı vakit, değil hiç basit Hem güzel hem kibar hem zeki hem karizmatik En los ojos ella tiene fuego Mantık duygularla yapar düello İçmeliyiz bugün, değilim okey, bro Gacı sordu "What are you afraid of?" Frontal korteksimde Mortal Kombat Orman gibi yandık, hislerimiz ortak Kork'cak bi' şey yok, beyne atarız format Sonsuza dek benim, benim olsan [Nakarat: Ezhel] Kuramadık sen'le kontak Savaşırdım senin için, Ong-Bak Karikatür gibi sanki Lombak Sensiz hayat her gün bana Montag Hoşlaşımız boşa gitti ziyana "Asla olmaz" deme bana asla Biliyorum deli bana hâlâ Neden? Bilmem ama arayamam
YenniMusic.com mp3 arama motoru için Data API teknolojisini kullanır,
müzik korsanlığını desteklemiyoruz, ayrıca sunucularımızda herhangi bir mp3 dosyamız yok ve telif hakkı ihlali yapmıyoruz. Daha fazla...