Ana səhifə » Mp3 Yukle » Gülden & Bahadır Tatlıöz - Uzun Lafın Kısası (Alper Tepe Remix)
Gülden & Bahadır Tatlıöz - Uzun Lafın Kısası (Alper Tepe Remix)

Gülden & Bahadır Tatlıöz - Uzun Lafın Kısası (Alper Tepe Remix) - mp3 yukle

  • Yüklənmə sayı: 5
  • Oynatma sayı: 32
  • Ölçü: 2.9 MB
  • Müddəti: 3:18
  • Keyfiyyət: 138kbps
  • Yayınlanma tarixi: Sunday, 09 July 2023 07:50
Dinlə
Yüklə
Bu səhifədən Gülden & Bahadır Tatlıöz - Uzun Lafın Kısası (Alper Tepe Remix) mp3 yüklə. Android telefonunuzdan, iphone və ya kompüterinizdən istənilən vaxt yaxşı keyfiyyətdə onlayn dinləyin.
Açıklama

Gülden & Bahadır Tatlıöz - Uzun Lafın Kısası (Alper Tepe Remix) Mahnısının MP3 Formatında Yükləmə Səhifəsinə Xoş Gəlmisiniz!

Siz Gülden & Bahadır Tatlıöz - Uzun Lafın Kısası (Alper Tepe Remix) mahnısının MP3 formatında yükləmə səhifəsindəsiniz. Bu səhifə, sevdiyiniz mahnıları asanlıqla MP3 formatında yükləmək üçün mükəmməl bir mənbədir. Gülden & Bahadır Tatlıöz - Uzun Lafın Kısası (Alper Tepe Remix) mahnısını MP3 formatında yükləmək istəyirsinizsə, bizim sayt tam sizin ehtiyaclarınıza cavab verəcək. Google'da "Gülden & Bahadır Tatlıöz - Uzun Lafın Kısası (Alper Tepe Remix) MP3 YUKLE" axtarışı ilə saytımıza asanlıqla çata bilərsiniz.
Saytımız Spotify, YouTube, Deezer kimi dünyaca tanınmış platformlardan mahnıları bir araya gətirir. Gülden & Bahadır Tatlıöz - Uzun Lafın Kısası (Alper Tepe Remix) mahnısını və digər ən yeni mahnıları saytımızdan rahatlıqla yükləyə bilərsiniz.
Müxtəlif istifadəçilər tərəfindən saytımıza yüklənən ən yeni mahnılarla, siz də öz playlistinizi genişləndirə və dinləyici bazanızı artıra bilərsiniz. Qeydiyyat tələb olunmadan, saytımızda Gülden & Bahadır Tatlıöz - Uzun Lafın Kısası (Alper Tepe Remix) 2020 MP3 mahnısını dinləyə və yükləyə bilərsiniz.
2023-cü ilin ən son mahnılarını saytımızdan kəşf edin və zövqünüzə uyğun mahnıları seçərək öz playlistinizə əlavə edib yükləyin. Saytımız davamlı olaraq yenilənir və sizə ən son mahnıları təqdim edir. 🔘𝗦𝗽𝗼𝘁𝗶𝗳𝘆➖https://spoti.fi/3ErHg4i 🔘𝐀𝐩𝐩𝐥𝐞 𝐌𝐮𝐬𝐢𝐜➖https://apple.co/2XSNtq5 🔘𝐒𝐨𝐮𝐧𝐝𝐂𝐥𝐨𝐮𝐝➖https://soundcloud.com/alpertepe 🔘𝗜̇𝗻𝘀𝘁𝗮𝗴𝗿𝗮𝗺➖https://www.instagram.com/tepealper/ 🔘𝗬𝗼𝘂𝘁𝘂𝗯𝗲➖ @alpertepe —————————————————————————— Unauthorized use is prohibited. ⚠️ İzinsiz kullanımı yasaktır. ⭕️ Please note that if any producer, label, company, photographer has a problem with this upload, the content will be deleted and edited within 24 hours of receiving your Email below.Contact via e-mail. —————————————————————————— ⭕️ Herhangi bir yapımcı, etiket, şirket, fotoğrafçı bu yüklemeyle ilgili bir sorun yaşarsa, içeriğin aşağıdaki E-postanızı aldıktan sonra 24 saat içinde silineceğini ve düzenleneceğini lütfen unutmayın.E-posta yoluyla ulaşın. Contact | İletişim : [email protected] —————————————————————————— Şarkı Sözleri: Uzun lafın kısası çok özledim Durumun esası bu Bir temas bir soluk Derdimin devası bu Kalbim bir adım atsa Ayaklarım geri gidiyor Korkumdan ver, arzumdan ver Vefasız hiç düşündün mü? Kaldım mı? yoksa öldüm mü? Her gece her yanım titrerken Benim gibi kaderine sövdün mü? Tenin zindan fikrim düşman Kalan mağdur giden pişman Gel gör ki aşk sebepmiş Bak bitince dağılıyor insan Yine yüzünde aynı ifade umursamayan Yine gözlerinde aynı bakış suçlayan Çok özledim dön dese, çok özledim dön dese Dağılıyor insan #Gülden #bahadırtatlıöz #alpertepe
YenniMusic.com mp3 arama motoru için Data API teknolojisini kullanır,
müzik korsanlığını desteklemiyoruz, ayrıca sunucularımızda herhangi bir mp3 dosyamız yok ve telif hakkı ihlali yapmıyoruz. Daha fazla...