Ana səhifə » Mp3 Yukle » Kolpa - Nasıl öğrendin unutmayı // speed up ''Ağlamak gerek bazen.''
Kolpa - Nasıl öğrendin unutmayı // speed up ''Ağlamak gerek bazen.''

Kolpa - Nasıl öğrendin unutmayı // speed up ''Ağlamak gerek bazen.'' - mp3 yukle

  • Yüklənmə sayı: 8
  • Oynatma sayı: 49
  • Ölçü: 3.1 MB
  • Müddəti: 3:18
  • Keyfiyyət: 127kbps
  • Yayınlanma tarixi: Wednesday, 05 July 2023 08:03
Dinlə
Yüklə
Bu səhifədən Kolpa - Nasıl öğrendin unutmayı // speed up ''Ağlamak gerek bazen.'' mp3 yüklə. Android telefonunuzdan, iphone və ya kompüterinizdən istənilən vaxt yaxşı keyfiyyətdə onlayn dinləyin.
Açıklama

Kolpa - Nasıl öğrendin unutmayı // speed up ''Ağlamak gerek bazen.'' Mahnısının MP3 Formatında Yükləmə Səhifəsinə Xoş Gəlmisiniz!

Siz Kolpa - Nasıl öğrendin unutmayı // speed up ''Ağlamak gerek bazen.'' mahnısının MP3 formatında yükləmə səhifəsindəsiniz. Bu səhifə, sevdiyiniz mahnıları asanlıqla MP3 formatında yükləmək üçün mükəmməl bir mənbədir. Kolpa - Nasıl öğrendin unutmayı // speed up ''Ağlamak gerek bazen.'' mahnısını MP3 formatında yükləmək istəyirsinizsə, bizim sayt tam sizin ehtiyaclarınıza cavab verəcək. Google'da "Kolpa - Nasıl öğrendin unutmayı // speed up ''Ağlamak gerek bazen.'' MP3 YUKLE" axtarışı ilə saytımıza asanlıqla çata bilərsiniz.
Saytımız Spotify, YouTube, Deezer kimi dünyaca tanınmış platformlardan mahnıları bir araya gətirir. Kolpa - Nasıl öğrendin unutmayı // speed up ''Ağlamak gerek bazen.'' mahnısını və digər ən yeni mahnıları saytımızdan rahatlıqla yükləyə bilərsiniz.
Müxtəlif istifadəçilər tərəfindən saytımıza yüklənən ən yeni mahnılarla, siz də öz playlistinizi genişləndirə və dinləyici bazanızı artıra bilərsiniz. Qeydiyyat tələb olunmadan, saytımızda Kolpa - Nasıl öğrendin unutmayı // speed up ''Ağlamak gerek bazen.'' 2020 MP3 mahnısını dinləyə və yükləyə bilərsiniz.
2023-cü ilin ən son mahnılarını saytımızdan kəşf edin və zövqünüzə uyğun mahnıları seçərək öz playlistinizə əlavə edib yükləyin. Saytımız davamlı olaraq yenilənir və sizə ən son mahnıları təqdim edir. İzlediğiniz için teşekkürler abone olmayı ve şarkı önerilerini yorumlara yazmayı unutmayın 🤍 Telif hakkınızın bulunduğu videolarınızı kanalımdan silmeden önce iletişime geçerek bildirmenizi rica ederim. Bildirmeniz halinde kısa süre içinde yayından kaldırıyorum. İletişim mail : [email protected] • Sosyal medya ve iletişim: İnstagram: https://www.instagram.com/3rsiinn/ • Sözleri : Kuru sıkıymış anladım Bizim tüm hikayemiz Öldürmedi bu mudur en kuvvetli darben Bu sefer acıtmadı Özenle seçip söylediğin sözler Hayır, dedim şimdi değil Hiç bir sözü eskitmeden Ağlamak gerek bazen Hani durup dururken Hani hiç bir sebep yokken Aşkların ismi vardır Sayıklanır elbet unutulur Ama hayır, dedim şimdi değil Ama hayır dedim, şimdi değil Yalnızlığı demledim hep avuçlarımda Ne gelir ki elimden kimse tutmadıkça Söyle sen nasıl öğrendin unutmayı Birikti her acı içimde kendime yer kalmadı Yalnızlığı demledim hep avuçlarımda Ne gelir ki elimden kimse tutmadıkça Söyle, sen nasıl öğrendin unutmayı Birikti her acı içimde, kendime yer kalmadı Kuru sıkıymış anladım Bizim tüm hikayemiz Öldürmedi bu mudur en kuvvetli darben Bu sefer acıtmadı Özenle seçip söylediğin sözler Hayır, dedim şimdi değil Hiç bir sözü eskitmeden Ağlamak gerek bazen Hani durup dururken Hani hiç bir sebep yokken Aşkların ismi vardır Sayıklanır elbet unutulur Ama hayır, dedim şimdi değil Ama hayır dedim, şimdi değil Yalnızlığı demledim hep avuçlarımda Ne gelir ki elimden kimse tutmadıkça Söyle sen nasıl öğrendin unutmayı Birikti her acı içimde kendime yer kalmadı Yalnızlığı demledim hep avuçlarımda Ne gelir ki elimden kimse tutmadıkça Söyle, sen nasıl öğrendin unutmayı Birikti her acı içimde, kendime yer kalmadı
YenniMusic.com mp3 arama motoru için Data API teknolojisini kullanır,
müzik korsanlığını desteklemiyoruz, ayrıca sunucularımızda herhangi bir mp3 dosyamız yok ve telif hakkı ihlali yapmıyoruz. Daha fazla...