Ana səhifə » Mp3 Yukle » Reynmen - Melek (Official Video)
Reynmen - Melek (Official Video)

Reynmen - Melek (Official Video) - mp3 yukle

  • Yüklənmə sayı: 16
  • Oynatma sayı: 89
  • Ölçü: 3.2 MB
  • Müddəti: 3:18
  • Keyfiyyət: 153kbps
  • Yayınlanma tarixi: Saturday, 08 July 2023 10:12
Dinlə
Yüklə
Bu səhifədən Reynmen - Melek (Official Video) mp3 yüklə. Android telefonunuzdan, iphone və ya kompüterinizdən istənilən vaxt yaxşı keyfiyyətdə onlayn dinləyin.
Açıklama

Reynmen - Melek (Official Video) Mahnısının MP3 Formatında Yükləmə Səhifəsinə Xoş Gəlmisiniz!

Siz Reynmen - Melek (Official Video) mahnısının MP3 formatında yükləmə səhifəsindəsiniz. Bu səhifə, sevdiyiniz mahnıları asanlıqla MP3 formatında yükləmək üçün mükəmməl bir mənbədir. Reynmen - Melek (Official Video) mahnısını MP3 formatında yükləmək istəyirsinizsə, bizim sayt tam sizin ehtiyaclarınıza cavab verəcək. Google'da "Reynmen - Melek (Official Video) MP3 YUKLE" axtarışı ilə saytımıza asanlıqla çata bilərsiniz.
Saytımız Spotify, YouTube, Deezer kimi dünyaca tanınmış platformlardan mahnıları bir araya gətirir. Reynmen - Melek (Official Video) mahnısını və digər ən yeni mahnıları saytımızdan rahatlıqla yükləyə bilərsiniz.
Müxtəlif istifadəçilər tərəfindən saytımıza yüklənən ən yeni mahnılarla, siz də öz playlistinizi genişləndirə və dinləyici bazanızı artıra bilərsiniz. Qeydiyyat tələb olunmadan, saytımızda Reynmen - Melek (Official Video) 2020 MP3 mahnısını dinləyə və yükləyə bilərsiniz.
2023-cü ilin ən son mahnılarını saytımızdan kəşf edin və zövqünüzə uyğun mahnıları seçərək öz playlistinizə əlavə edib yükləyin. Saytımız davamlı olaraq yenilənir və sizə ən son mahnıları təqdim edir. https://bit.ly/ReynmenMelek Reynmen - Melek (Official Video) Yönetmen: Utku Kemal Durmaçalış Söz ve Müzik: Ekin Beril Düzenleme: Arem Özgüç ve Arman Aydın Mix/Mastering: Jetmir Sherifi Uygulayıcı Yapımcı: Sertaç Selvi Bugün benim doğum günüm, bu parçanın yayınlandığı saatten tam 26 yıl önce gözlerimi dünyaya açtım. Bu şarkıyı her dinlediğinizde tekrardan açtığım gibi... Arman Aydın, Arem Özgüç ve Ekin Beril ile beraber güzel bir proje çıkardık. Bundan sonra size emanet. Şarkı Sözleri; Hazır değildim Bir anda oluverdi Nasıl anlatsam sana İçimdeki bu derdi Olamıyorum ya Hayallerime mani Seni bir gün görse güneş Utanıpta sönerdi Çok güzelsin yani Meleksin bu garip çocuksa fani Düştün gökyüzünden Gözümdeki halkalar hep senin yüzünden Hiç yok ki ihtimali Ne olur o zaman bu benim halim Dayanmak çok zor buna Beni de al yanına O-oo Beni de al yanına O-oo Gidelim bu dünyadan O-oo Beni de al yanına O-ooo-ooo Geçeceği yok çektiğim dertlerin Düzenim kalmadı Razıyım her şeye Ya beni al ya da öldür Beni yor Beni boğ Beni soy Benim ol deli oldum baksana Rüyayla yaşamın arasında Sıkışıp kaldım inandım ah Yalanlarına Bi yerdeyim yollar Sonunda diyorlar Hiç uğraşma bi daha olmaz Bu saatten sonra Çok güzelsin yani Meleksin bu garip çocuksa fani Düştün gökyüzünden Gözümdeki halkalar hep senin yüzünden (yüzünden) Hiç yok ki ihtimali (yüzünden) Ne olur o zaman bu benim halim Dayanmak çok zor buna (yüzünden) Beni de al yanına O-oo-oo Beni de al yanına O-oo-oo Gidelim bu dünyadan O-oo-oo (yüzünden) Beni de al yanına O-oo-oo (yüzünden)
YenniMusic.com mp3 arama motoru için Data API teknolojisini kullanır,
müzik korsanlığını desteklemiyoruz, ayrıca sunucularımızda herhangi bir mp3 dosyamız yok ve telif hakkı ihlali yapmıyoruz. Daha fazla...