Ana səhifə » Mp3 Yukle » Yıldız Tilbe - Aşk Laftan Anlamaz Ki - (Harbiye Açık Hava Koneri)
Yıldız Tilbe - Aşk Laftan Anlamaz Ki - (Harbiye Açık Hava Koneri)

Yıldız Tilbe - Aşk Laftan Anlamaz Ki - (Harbiye Açık Hava Koneri) - mp3 yukle

  • Yüklənmə sayı: 5
  • Oynatma sayı: 41
  • Ölçü: 3.7 MB
  • Müddəti: 3:18
  • Keyfiyyət: 130kbps
  • Yayınlanma tarixi: Wednesday, 02 August 2023 07:34
Dinlə
Yüklə
Bu səhifədən Yıldız Tilbe - Aşk Laftan Anlamaz Ki - (Harbiye Açık Hava Koneri) mp3 yüklə. Android telefonunuzdan, iphone və ya kompüterinizdən istənilən vaxt yaxşı keyfiyyətdə onlayn dinləyin.
Açıklama

Yıldız Tilbe - Aşk Laftan Anlamaz Ki - (Harbiye Açık Hava Koneri) Mahnısının MP3 Formatında Yükləmə Səhifəsinə Xoş Gəlmisiniz!

Siz Yıldız Tilbe - Aşk Laftan Anlamaz Ki - (Harbiye Açık Hava Koneri) mahnısının MP3 formatında yükləmə səhifəsindəsiniz. Bu səhifə, sevdiyiniz mahnıları asanlıqla MP3 formatında yükləmək üçün mükəmməl bir mənbədir. Yıldız Tilbe - Aşk Laftan Anlamaz Ki - (Harbiye Açık Hava Koneri) mahnısını MP3 formatında yükləmək istəyirsinizsə, bizim sayt tam sizin ehtiyaclarınıza cavab verəcək. Google'da "Yıldız Tilbe - Aşk Laftan Anlamaz Ki - (Harbiye Açık Hava Koneri) MP3 YUKLE" axtarışı ilə saytımıza asanlıqla çata bilərsiniz.
Saytımız Spotify, YouTube, Deezer kimi dünyaca tanınmış platformlardan mahnıları bir araya gətirir. Yıldız Tilbe - Aşk Laftan Anlamaz Ki - (Harbiye Açık Hava Koneri) mahnısını və digər ən yeni mahnıları saytımızdan rahatlıqla yükləyə bilərsiniz.
Müxtəlif istifadəçilər tərəfindən saytımıza yüklənən ən yeni mahnılarla, siz də öz playlistinizi genişləndirə və dinləyici bazanızı artıra bilərsiniz. Qeydiyyat tələb olunmadan, saytımızda Yıldız Tilbe - Aşk Laftan Anlamaz Ki - (Harbiye Açık Hava Koneri) 2020 MP3 mahnısını dinləyə və yükləyə bilərsiniz.
2023-cü ilin ən son mahnılarını saytımızdan kəşf edin və zövqünüzə uyğun mahnıları seçərək öz playlistinizə əlavə edib yükləyin. Saytımız davamlı olaraq yenilənir və sizə ən son mahnıları təqdim edir. Abone OL( Subscribe): http://bit.ly/28R8iGZ POLL PRODUCTION http://www.pollproduction.com/ https://www.facebook.com/pollproduction/ https://www.twitter.com/pollproduction/ https://www.instagram.com/pollproduksiyon ŞARKI SÖZLERİ Kendimden çıktım yola Bir yere varamadım Yıllar kayboldu bir anda Kimselere soramadım Şansım yok aşktan yana Sevgiye rastlamadım Hani o gençlik var ya Güldü geçti tutamadım Olsun mu olmasın Dert sana uğramasın Gitsin ve gelmesin bir daha ayrılık hiç Mevlam sakınsın seni her türlü gözden Ay, ay Bit dersin bitmez ki Aşk laftan anlamaz ki Olsun mu olmasın Dert sana uğramasın Gitsin ve gelmesin bir daha ayrılık hiç Mevlam sakınsın seni her türlü gözden Ay, ay Bit dersin bitmez ki Aşk laftan anlamaz ki Sevdin mi sevmedin mi Sustun mu söyledin mi Anlatsaydın dinlerdim Ben aşkımı diyemedim Gördüğüm günden beri Ne ölüyüm ne diri Yandım söndüm Binlerce kez öldüm Baktığım her yerde gördüm Olsun mu olmasın Dert sana uğramasın Gitsin ve gelmesin bir daha ayrılık hiç Mevlam sakınsın seni her türlü gözden Ay, ay Bit dersin bitmez ki Aşk laftan anlamaz ki Olsun mu olmasın Dert sana uğramasın Gitsin ve gelmesin bir daha ayrılık hiç Mevlam sakınsın seni her türlü gözden Söz - Beste: Yıldız Tilbe #yıldıztilbe #aşklaftananlamazki #konser #harbiyeaçıkhava #pollproduction #türkçepop
YenniMusic.com mp3 arama motoru için Data API teknolojisini kullanır,
müzik korsanlığını desteklemiyoruz, ayrıca sunucularımızda herhangi bir mp3 dosyamız yok ve telif hakkı ihlali yapmıyoruz. Daha fazla...