Ana səhifə » Mp3 Yukle » cakal - aşk olsun (speed up)
cakal - aşk olsun (speed up)

cakal - aşk olsun (speed up) - mp3 yukle

  • Yüklənmə sayı: 1346
  • Oynatma sayı: 1072
  • Ölçü: 1.9 MB
  • Müddəti: 3:18
  • Keyfiyyət: 135kbps
  • Yayınlanma tarixi: Sunday, 16 July 2023 09:56
Dinlə
Yüklə
Bu səhifədən cakal - aşk olsun (speed up) mp3 yüklə. Android telefonunuzdan, iphone və ya kompüterinizdən istənilən vaxt yaxşı keyfiyyətdə onlayn dinləyin.
Açıklama

cakal - aşk olsun (speed up) Mahnısının MP3 Formatında Yükləmə Səhifəsinə Xoş Gəlmisiniz!

Siz cakal - aşk olsun (speed up) mahnısının MP3 formatında yükləmə səhifəsindəsiniz. Bu səhifə, sevdiyiniz mahnıları asanlıqla MP3 formatında yükləmək üçün mükəmməl bir mənbədir. cakal - aşk olsun (speed up) mahnısını MP3 formatında yükləmək istəyirsinizsə, bizim sayt tam sizin ehtiyaclarınıza cavab verəcək. Google'da "cakal - aşk olsun (speed up) MP3 YUKLE" axtarışı ilə saytımıza asanlıqla çata bilərsiniz.
Saytımız Spotify, YouTube, Deezer kimi dünyaca tanınmış platformlardan mahnıları bir araya gətirir. cakal - aşk olsun (speed up) mahnısını və digər ən yeni mahnıları saytımızdan rahatlıqla yükləyə bilərsiniz.
Müxtəlif istifadəçilər tərəfindən saytımıza yüklənən ən yeni mahnılarla, siz də öz playlistinizi genişləndirə və dinləyici bazanızı artıra bilərsiniz. Qeydiyyat tələb olunmadan, saytımızda cakal - aşk olsun (speed up) 2020 MP3 mahnısını dinləyə və yükləyə bilərsiniz.
2023-cü ilin ən son mahnılarını saytımızdan kəşf edin və zövqünüzə uyğun mahnıları seçərək öz playlistinizə əlavə edib yükləyin. Saytımız davamlı olaraq yenilənir və sizə ən son mahnıları təqdim edir. [Giriş] (Casap, show me what you got) (Itadakimasu) Wow, wow Mmh, wow, oo-oh [Nakarat] Aşk olsun anlamadın Taş gibi oldu kalbim Başkası yaramadı Kalsaydın olmaz mıydı be? Yerin dolmaz mıydı be? Arayıp hiç sormaz mısın sen? Ben serseri ve nazlısın sen Edersin insanı derbeder [Verse 1] Gezmede tozmada aklın ve fikrin Bugünde dibini görene kadar içtin Yerinde duramadın her gün seviştin E gitmeseydin, ben sana demiştim Bazen tutmayan sözler veririz Bazen özleyen gözler görürüz Bazen o dalgaya en büyük deniziz Bazen izleriz batarken gеmimiz [Köprü] Zil zurna sarhoşum ben senleykеn Villalar ve palmiyeler Hiç durmaz mı saniyeler? Zil zurna sarhoşum ben senleyken Villalar ve palmiyeler Hiç durmaz mı saniyeler? [Nakarat] Aşk olsun anlamadın Taş gibi oldu kalbim Başkası yaramadı Kalsaydın olmaz mıydı be? Yerin dolmaz mıydı be? Arayıp hiç sormaz mısın sen? Ben serseri ve nazlısın sen Edersin insanı derbeder [Verse 2] Zamanım dolmasın diye Pişmanlığım olmasın diye Yaptım her şeyi düşünmeden Koşmayı öğrendim yürümeden Gözlerden uzak bi' yerde Sen ve ben durmak bilmeden Sevişelim kimse görmeden Birbirimizi toprağa gömmeden [Ön Nakarat] Aşk olsun anlamadın Taş gibi oldu kalbim Başkası yaramadı Kalsaydın olmaz mıydı be? Yerin dolmaz mıydı be? Arayıp hiç sormaz mısın sen? Ben serseri ve nazlısın sen Edersin insanı derbeder [Nakarat] Aşk olsun anlamadın Taş gibi oldu kalbim Başkası yaramadı Kalsaydın olmaz mıydı be? Yerin dolmaz mıydı be? Arayıp hiç sormaz mısın sen? Ben serseri ve nazlısın sen Edersin insanı derbeder Aşk olsun anlamadın Taş gibi oldu kalbim Başkası yaramadı Kalsaydın olmaz mıydı be? Yerin dolmaz mıydı be? Arayıp hiç sormaz mısın sen? Ben serseri ve nazlısın sen Edersin insanı derbeder cakal aşk olsun speed up, cakal aşk olsun sped up, aşk olsun speed up, aşk olsun sped up, çakal aşk olsun, cakal ask olsun, aşk olsun, cakal, çakal, #çakal #aşkolsun #speedup #spedup #speed #sped #askolsun #cakal
YenniMusic.com mp3 arama motoru için Data API teknolojisini kullanır,
müzik korsanlığını desteklemiyoruz, ayrıca sunucularımızda herhangi bir mp3 dosyamız yok ve telif hakkı ihlali yapmıyoruz. Daha fazla...