Ana səhifə » Mp3 Yukle » Mustafa Mert Koç & Nilsu Berfin Aktaş - Yaz Şarkısı (Dizi Müziği)
Mustafa Mert Koç & Nilsu Berfin Aktaş - Yaz Şarkısı (Dizi Müziği)

Mustafa Mert Koç & Nilsu Berfin Aktaş - Yaz Şarkısı (Dizi Müziği) - mp3 yukle

  • Yüklənmə sayı: 374
  • Oynatma sayı: 720
  • Ölçü: 2.4 MB
  • Müddəti: 3:18
  • Keyfiyyət: 143kbps
  • Yayınlanma tarixi: Saturday, 29 July 2023 11:29
Dinlə
Yüklə
Bu səhifədən Mustafa Mert Koç & Nilsu Berfin Aktaş - Yaz Şarkısı (Dizi Müziği) mp3 yüklə. Android telefonunuzdan, iphone və ya kompüterinizdən istənilən vaxt yaxşı keyfiyyətdə onlayn dinləyin.
Açıklama

Mustafa Mert Koç & Nilsu Berfin Aktaş - Yaz Şarkısı (Dizi Müziği) Mahnısının MP3 Formatında Yükləmə Səhifəsinə Xoş Gəlmisiniz!

Siz Mustafa Mert Koç & Nilsu Berfin Aktaş - Yaz Şarkısı (Dizi Müziği) mahnısının MP3 formatında yükləmə səhifəsindəsiniz. Bu səhifə, sevdiyiniz mahnıları asanlıqla MP3 formatında yükləmək üçün mükəmməl bir mənbədir. Mustafa Mert Koç & Nilsu Berfin Aktaş - Yaz Şarkısı (Dizi Müziği) mahnısını MP3 formatında yükləmək istəyirsinizsə, bizim sayt tam sizin ehtiyaclarınıza cavab verəcək. Google'da "Mustafa Mert Koç & Nilsu Berfin Aktaş - Yaz Şarkısı (Dizi Müziği) MP3 YUKLE" axtarışı ilə saytımıza asanlıqla çata bilərsiniz.
Saytımız Spotify, YouTube, Deezer kimi dünyaca tanınmış platformlardan mahnıları bir araya gətirir. Mustafa Mert Koç & Nilsu Berfin Aktaş - Yaz Şarkısı (Dizi Müziği) mahnısını və digər ən yeni mahnıları saytımızdan rahatlıqla yükləyə bilərsiniz.
Müxtəlif istifadəçilər tərəfindən saytımıza yüklənən ən yeni mahnılarla, siz də öz playlistinizi genişləndirə və dinləyici bazanızı artıra bilərsiniz. Qeydiyyat tələb olunmadan, saytımızda Mustafa Mert Koç & Nilsu Berfin Aktaş - Yaz Şarkısı (Dizi Müziği) 2020 MP3 mahnısını dinləyə və yükləyə bilərsiniz.
2023-cü ilin ən son mahnılarını saytımızdan kəşf edin və zövqünüzə uyğun mahnıları seçərək öz playlistinizə əlavə edib yükləyin. Saytımız davamlı olaraq yenilənir və sizə ən son mahnıları təqdim edir. Mustafa Mert Koç & Nilsu Berfin Aktaş - Yaz Şarkısı (Dizi Müziği) Yaz Şarkısı Jenerik dizi müziği mutlu eğlenceli enerjik şarkı dinle Yaz Şarkısı Dizi Müzikleri Mustafa Mert Koç & Nilsu Berfin Aktaş - Yaz Şarkısı şarkı sözleri / lyrics: Yorulmuşsun yormuşlar Belli ki çok soru sormuşlar Direnmişsin kazanmışlar Ne fark eder yanılmışlar İman bana dünya Değil umrunda Bir sen bir ben yeter Hadi kalk gidelim buralardan Uzaklara [uza a ak lara] Seni fark edeli deliyim Bu yasaklara [yasa a ak lara] Yasaklara Yorulmuşsun yormuşlar Belli ki çok soru sormuşlar Direnmişsin kazanmışlar Ne fark eder yanılmışlar İman bana dünya Değil umrunda Bir sen bir ben yeter Hadi kalk gidelim buralardan Uzaklara [uza a ak lara] Seni fark edeli deliyim Bu yasaklara [yasa a ak lara] Hadi kalk gidelim buralardan Uzaklara [uza a ak lara] Seni fark edeli deliyim Bu yasaklara [yasa a ak lara] Yasaklara • Söz & Müzik: Tuğrul Eylül Cerrahoğlu • Düzenleme: Alper Çakır Yapım: Tisto Music Mustafa Mert Koç & Nilsu Berfin Aktaş - Yaz Şarkısı https://open.spotify.com/track/2ZRyAVPks7WcTQRoIvE9iJ • Dizi Müzikleri: Cem Tuncer & Ercüment Orkut • edit: Ramik x @RLDiziMuzikleri (orijinal versiyondan farklı olabilir) Yaz Şarkısı dizisi hakkında: Yapım: Pastel Film Yönetmen: Doğa Can Anafarta Hikaye: Can Sinan Senarist: Ramazan Demirli, Zafer Özer Çetinel, Görkem Tüzün Besteci: Cem Tuncer & Ercüment Orkut Kanal: FOX TV https://www.fox.com.tr/yaz-sarkisi/izle #RLDiziMüzikleri farkıyla popüler yeni en iyi türk dizilerinin unutulmaz enstrümantal soundtrack fon müzikleri dizi şarkıları ve müzik edit'lerini yüksek kalitede en iyi versiyonları ile dinleyin: https://youtube.com/playlist?list=PLEwyZU3O7GSPVuqPoqZS8Zr0Irx-O1i54 En yeni dizi müzikleri dinle indir keşfet: https://rldizimuzikleri.com Daha fazlası için ABONE OL https://youtube.com/@RLDiziMuzikleri iletişim: [email protected] instagram: dizimuziklerirl twitter: @rldizimuzikleri #yazşarkısı #dizimüzikleri #soundtrack #nilsuberfinaktaş RL Dizi Müzikleri 2023
YenniMusic.com mp3 arama motoru için Data API teknolojisini kullanır,
müzik korsanlığını desteklemiyoruz, ayrıca sunucularımızda herhangi bir mp3 dosyamız yok ve telif hakkı ihlali yapmıyoruz. Daha fazla...