Ana səhifə » Mp3 Yukle » Reynmen - CEHENNEM ( Official Music Video )
Reynmen - CEHENNEM ( Official Music Video )

Reynmen - CEHENNEM ( Official Music Video ) - mp3 yukle

  • Yüklənmə sayı: 7
  • Oynatma sayı: 83
  • Ölçü: 3.8 MB
  • Müddəti: 3:18
  • Keyfiyyət: 159kbps
  • Yayınlanma tarixi: Friday, 28 July 2023 09:20
Dinlə
Yüklə
Bu səhifədən Reynmen - CEHENNEM ( Official Music Video ) mp3 yüklə. Android telefonunuzdan, iphone və ya kompüterinizdən istənilən vaxt yaxşı keyfiyyətdə onlayn dinləyin.
Açıklama

Reynmen - CEHENNEM ( Official Music Video ) Mahnısının MP3 Formatında Yükləmə Səhifəsinə Xoş Gəlmisiniz!

Siz Reynmen - CEHENNEM ( Official Music Video ) mahnısının MP3 formatında yükləmə səhifəsindəsiniz. Bu səhifə, sevdiyiniz mahnıları asanlıqla MP3 formatında yükləmək üçün mükəmməl bir mənbədir. Reynmen - CEHENNEM ( Official Music Video ) mahnısını MP3 formatında yükləmək istəyirsinizsə, bizim sayt tam sizin ehtiyaclarınıza cavab verəcək. Google'da "Reynmen - CEHENNEM ( Official Music Video ) MP3 YUKLE" axtarışı ilə saytımıza asanlıqla çata bilərsiniz.
Saytımız Spotify, YouTube, Deezer kimi dünyaca tanınmış platformlardan mahnıları bir araya gətirir. Reynmen - CEHENNEM ( Official Music Video ) mahnısını və digər ən yeni mahnıları saytımızdan rahatlıqla yükləyə bilərsiniz.
Müxtəlif istifadəçilər tərəfindən saytımıza yüklənən ən yeni mahnılarla, siz də öz playlistinizi genişləndirə və dinləyici bazanızı artıra bilərsiniz. Qeydiyyat tələb olunmadan, saytımızda Reynmen - CEHENNEM ( Official Music Video ) 2020 MP3 mahnısını dinləyə və yükləyə bilərsiniz.
2023-cü ilin ən son mahnılarını saytımızdan kəşf edin və zövqünüzə uyğun mahnıları seçərək öz playlistinizə əlavə edib yükləyin. Saytımız davamlı olaraq yenilənir və sizə ən son mahnıları təqdim edir. Söz&Beste: Ekin Beril Bettemir, Alp 'Baneva' Ekici Müzik: Sighost Düzenleme: Denizkan Boz, Can Vatansever Mix&Mastering: Utku Ünsal Şarkı Sözleri Ettim saatleri yıllar Geçti sabaha dek asırlar Tüm gece kulağımda yarım vaatleri çınlar Kabul benim kabahat benim ısrar Gezdim kıtalar hala bu caddeler ıslak Düne dönük kalpler ısınmaz gel Hala dilimde bi duasın Korkma o ah seni bulmaz gel Hayat hep bi davet hazırlar Şeytan hep bi bahane fısıldar Bürümedi beni bil bu sahne bu ışıklar Kırpmadım gözümü indi maskeler hızla Tanıdıkça nasıl kaybeder insan Etme bizi haybeden israf gel Acı yakın sen bi o kadar uzaksın Nasıl olunur ki bu arbedede ıslah gel Sahip her şeye dediler Seni benim sandılar Diyemedim hiç, dedirtmedi sanrın Ama devrilmem inandım ben Tüm yaralar iyileşir bir anlığına Sendin hep zehri de ilacı da Derdi de dermanı da Bırakıp da her şeyi oysa giderim bende dönmem geri Bunu istediğimden değil, yakama asılıyo benim Yaşadığım cehennemin bir günü gelir, bin yıl ama Bi tek sana köleyim Seni gördüğümden beri göğsümde bi ağrı var Üstüme geliyo bu dört duvar Geceleri beynimdeki ordular Sen diye geçip karşıma durdu da fethedip beni Vurdular da pes etmedim Yakacaksa da beni diri diri değil Senin gibi Bırakıp da her şeyi oysa giderim bende dönmem geri Bunu istediğimden değil, yakama asılıyo benim Yaşadığım cehennemin bir günü gelir, bin yıl ama Bi tek sana köleyim Üstüme geliyo bu dört duvar Geceleri beynimdeki ordular Sen diye geçip karşıma durdu da fethedip beni Vurdular da pes etmedim Yakıcaksa da beni diri diri değil Senin gibi Bırakıpta herşeyi oysa giderim bende dönmem geri Bunu istediğimden değil, yakama asılıyo benim Yaşadığım cehennemin bir günü gelir, bin yıl ama Bi tek sana köleyim
YenniMusic.com mp3 arama motoru için Data API teknolojisini kullanır,
müzik korsanlığını desteklemiyoruz, ayrıca sunucularımızda herhangi bir mp3 dosyamız yok ve telif hakkı ihlali yapmıyoruz. Daha fazla...